Vrije dagbesteding

Een fijne en
veilge dagbesteding in
de eigen wijk

 

Lees meer over onze projecten   

Vrije dagbesteding

Een fijne en
veilge dagbesteding in
de eigen wijk

 

Een veilige dagbesteding voor ouderen in hun eigen wijk

Een veilige
dagbesteding voor
ouderen in hun eigen wijk

Veel ouderen missen een plek in de wijk om zelf een fijne dagbesteding op te bouwen. Ze komen niet in aanmerking voor een door de overheid georganiseerde dagbesteding maar het zou hen wel enorm goed doen. Actief zijn, contacten hebben met anderen en een zinvolle bezigheid zijn voor alle mensen belangrijk, jong en oud.

Voor wie?

Voor de groep die moeite heeft met reizen willen we graag een vrije inloop in diverse buurten organiseren. Inlopen met voldoende en goed opgeleide begeleiding, veilig en afgestemd op hun behoeften.

Help mee!

\Wilt u bijdragen (of meehelpen) aan deze vrije dagbesteding?
Uw bijdrage besteden we aan de aanschaf van materialen, de huur van de ruimte en/of materialen te kopen voor de veiligheid van deelnemers en vrijwilligers/begeleiders. U kunt zich ook aanmelden als vrijwilliger.

 

 

Help mee!

€165 van €2.500 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00

Deel dit op:

Ook interessante projecten van de SWO

Ook interessante projecten van de SWO

SWO Vervoer

€1.301 van €15.000 opgehaald

Voor ouderen en mantelzorgers is de dagbesteding enorm belangrijk. Het veilig vervoeren van kwetsbare ouderen is door Corona moeilijker en duurder. Help mee ouderen veilig naar de dagbesteding te vervoeren.
gh

Spaar mee!

Het BuurTerras

€951 van €10.000 opgehaald

Door Corona kunnen we minder activiteiten in het BuurTerras organiseren. Dit betekent dat we de huur en elektriciteit niet meer kunnen betalen. Voor 2021 komen we op jaarbasis zo’n 10.000 euro tekort.
..

Spaar mee!

SWO koffiebus

€692 van €7.500 opgehaald

Tijdens de lock down hebben we met de Koffiebus rondgereden door Nissewaard. Ouderen die wel wat contact konden gebruiken konden een koffiebus momentje bestellen. Voor de winter willen we dit doorzetten. Helpt u mee?

Spaar mee!

Belastingvriendelijk doneren

Als u doneert aan een erkend goed doel zoals SWO Spijkenisse dan heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Zie hiervoor de informatie bij de belastingdienst: 

Besluit u tenminste 5 jaar lang ieder jaar een keer een donatie te doen dan is het handig om een periodieke giftovereenkomst te sluiten met de SWO. U heeft dan niet meer te maken met een drempelbedrag en kunt het gehele bedrag aftrekken van uw inkomstenbelasting. Een overeenkomst voor een periodieke gift vindt u hier