Help SWO

Toegankelijke
afleiding
voor ouderen
in roerige tijden

Lees meer over onze projecten   

Help SWO

Toegankelijke
afleiding
voor ouderen
in roerige tijden

Help mee onze activiteiten toegankelijk te houden tijdens corona

Help mee onze activiteiten toegankelijk te houden tijdens corona

Als Corona nog niet voldoende verdriet heeft veroorzaakt bij onze deelnemers, hun familie en de inwoners in onze gemeente, dan hebben we ook nog de zorg voor onze organisaties. Ook de SWO wordt flink geraakt door Corona. Minder activiteiten, minder baromzet en vanwege Corona en de behoefte om veilig te organiseren ook flink hogere kosten. Dit kunnen we niet blijven dragen en in 2021 zullen we flinke keuzes moeten maken om het aantal activiteiten te verminderen, dienstverlening terug te draaien en/of om prijzen aanzienlijk te verhogen. Dat gaat ten koste van de toegankelijkheid van onze dienstverlening. We vinden het enorm belangrijk dat ouderen bij ons voor
€ 3,– per keer kunnen sporten, voor € 6,– per keer een klus uit kunnen laten voeren thuis en hun rollator kunnen laten repareren voor € 2,75.

Corona

Met Corona en het sluiten van activiteitencentra en horeca-faciliteiten lopen onze verliezen per jaar op naar 120.000 euro. Een deel hiervan hebben we voor komend jaar al afgedekt. De rest moeten we nog ergens vandaan halen.

 

Helpt u mee?

Uw bijdragen besteden we aan:

  • Het laag houden van de activiteitenprijzen.
  • Mensen met een hele smalle portemonnee toch mee te kunnen laten doen aan activiteiten.
  • De misgelopen activiteitenbijdrage en/of koffie verkopen door het sluiten van de keuken en horeca-faciliteiten in onze panden te dekken.

Ja, ik spaar mee!

€340 van €40.000 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00

Deel dit op:

Ook interessante projecten van de SWO

Ook interessante projecten van de SWO

Digitale middelen

€370 van €7.500 opgehaald

We komen zo min mogelijk thuis bij kwetsbare ouderen. Dit om het risico van besmetting te voorkomen. Om oogcontact te hebben willen we digitale middelen uitlenen. Helpt u mee?

Spaar mee!

SWO Vervoer

€1.301 van €15.000 opgehaald

Voor ouderen en mantelzorgers is de dagbesteding enorm belangrijk. Het vervoeren van kwetsbare ouderen is door Corona moeilijker en duurder. Help mee ouderen veilig naar de dagbesteding te vervoeren.

Spaar mee!

Ventilatie blauwe zaal

€2.110 van €2.400 opgehaald

Niet alle activiteitenruimten zijn geschikt om Coronaproof te werken. Hierdoor moeten veel activiteiten uitwijken of stoppen. Een goede ventilatie zou uitkomst bieden. Helpt u mee?

Spaar mee!

Belastingvriendelijk doneren

Als u doneert aan een erkend goed doel zoals SWO Spijkenisse dan heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Zie hiervoor de informatie bij de belastingdienst: 

Besluit u tenminste 5 jaar lang ieder jaar een keer een donatie te doen dan is het handig om een periodieke giftovereenkomst te sluiten met de SWO. U heeft dan niet meer te maken met een drempelbedrag en kunt het gehele bedrag aftrekken van uw inkomstenbelasting. Een overeenkomst voor een periodieke gift vindt u hier