De Koffiebus

Is een warm
contactmoment
tussen ouderen
en vrijwilligers
bij senioren aan huis

 

Lees meer over onze projecten   

De Koffiebus

Is een warm
contactmoment
tussen ouderen
en vrijwilligers
bij senioren aan huis

 

Laat de Koffiekornuit rijden!

Laat de Koffiekornuit rijden!

Onder het motto “U kunt niet naar ons, wij komen naar u!”
Tijdens de lockdown hebben we de Koffiebus geïntroduceerd. Twee vrijwilligers gingen op verzoek van een oudere, die zich door de lockdown geïsoleerd voelde, op bezoek met koffie, thee, stoeltjes en een tafeltje.
In de voortuin, de garage, op het balkon of de stoep dronken zij met elkaar een bakje koffie, maakten een praatje en na 15-20 minuten was de volgende aan de beurt.

Dit leverde vele positieve en hartverwarmende reacties op. Mensen zaten hierop te wachten. En we willen hier graag mee door.

Bakkie leut en een glimlach

Helpt u mee? Met uw bijdragen zorgen we ervoor dat we ook in de winter op pad kunnen met een goede luifel en daarnaast een terrasverwarming. De Koffiebus is populair en zorgt voor een gezellig moment en een glimlach.

Help mee!

€692 van €7.500 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00

Deel dit op:

Ook interessante projecten van de SWO

Ook interessante projecten van de SWO

Digitale middelen

€370 van €7.500 opgehaald

We komen zo min mogelijk thuis bij kwetsbare ouderen. Dit om het risico van besmetting te voorkomen. Om oogcontact te hebben willen we digitale middelen uitlenen aan senioren. Helpt u mee?
..
..Spaar mee!

Het BuurTerras

€951 van €10.000 opgehaald

Door corona kunnen we minder activiteiten in het BuurTerras organiseren. Dit betekent dat we de huur en elektriciteit niet meer kunnen betalen. Voor 2021 komen we op jaarbasis zo’n 10.000 euro tekort.
..

Spaar mee!

Help SWO

€340 van €40.000 opgehaald


Corona zet de wereld op zijn kop. Ook die van de SWO. Naast alle extra’s die we nodig vinden voor ouderen zien we onze eigen mogelijkheden door corona slinken.
..
gh

 

Spaar mee!

Belastingvriendelijk doneren

Als u doneert aan een erkend goed doel zoals SWO Spijkenisse dan heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Zie hiervoor de informatie bij de belastingdienst: 

Besluit u tenminste 5 jaar lang ieder jaar een keer een donatie te doen dan is het handig om een periodieke giftovereenkomst te sluiten met de SWO. U heeft dan niet meer te maken met een drempelbedrag en kunt het gehele bedrag aftrekken van uw inkomstenbelasting. Een overeenkomst voor een periodieke gift vindt u hier