Vrijwilligers

Onmisbare
schakels
in de gemeente
Nissewaard

 

Lees meer over onze projecten   

Vrijwilligers

Onmisbare
schakels
in de gemeente
Nissewaard

 

Hulp aan vrijwilligers (organisaties) in Nissewaard

Hulp aan vrijwilligers (organisaties) in Nissewaard

Veel goed werk in Nissewaard wordt gedaan door vrijwilligers. De SWO faciliteert vrijwilligers met begeleiding, een onkostenvergoeding en opleidingen en helpt organisaties die met vrijwilligers werken met bijvoorbeeld vrijwilligerswerving, begeleiding, opleiding en ondersteuning.

Om deze activiteiten voor organisaties in de stad te kunnen blijven uitvoeren hebben we nog wat budget nodig.

Met uw bijdrage geven onze medewerkers opleidingen aan organisaties en vrijwilligers, helpen ze vrijwilligers te begeleiden on the job en kunnen we de onkosten die vrijwilligers maken tijdens hun goede werk betalen. Dat laatste komt weer ten goede aan de deelnemers die daardoor gratis of tegen een lagere bijdrage gebruik kunnen blijven maken van van vrijwillige ondersteuning.

Helpt u mee?

Help mee!

Hulp aan vrijwilligers (organisaties) in Nissewaard

€175 van €2.500 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00

Deel dit op:

Ook interessante projecten van de SWO

Ook interessante projecten van de SWO

Digitale middelen

€370 van €7.500 opgehaald

We komen zo min mogelijk thuis bij kwetsbare ouderen. Dit om het risico van besmetting te voorkomen. Om oogcontact te hebben willen we digitale middelen uitlenen aan senioren. Helpt u mee?
..
..Spaar mee!

Het BuurTerras

€951 van €10.000 opgehaald

Door corona kunnen we minder activiteiten in het BuurTerras organiseren. Dit betekent dat we de huur en elektriciteit niet meer kunnen betalen. Voor 2021 komen we op jaarbasis zo’n 10.000 euro tekort.
..

Spaar mee!

Help SWO

€340 van €40.000 opgehaald


Corona zet de wereld op zijn kop. Ook die van de SWO. Naast alle extra’s die we nodig vinden voor ouderen zien we onze eigen mogelijkheden door corona slinken.
..
gh

 

Spaar mee!

Belastingvriendelijk doneren

Als u doneert aan een erkend goed doel zoals SWO Spijkenisse dan heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Zie hiervoor de informatie bij de belastingdienst: 

Besluit u tenminste 5 jaar lang ieder jaar een keer een donatie te doen dan is het handig om een periodieke giftovereenkomst te sluiten met de SWO. U heeft dan niet meer te maken met een drempelbedrag en kunt het gehele bedrag aftrekken van uw inkomstenbelasting. Een overeenkomst voor een periodieke gift vindt u hier