BuurTerras

Aan de
Hongerlandsedijk
Aantrekkelijk ontmoetingspunt
in de wijk Elementen

 

Lees meer over onze projecten   

BuurTerras

Aan de
Hongerlandsedijk
Aantrekkelijk ontmoetingspunt
in de wijk Elementen

 

Help mee het BuurTerras open te houden!

Help mee het BuurTerras open te houden!

Het BuurTerras aan de Hongerlandsedijk dreigt met sluiting. Al jaren vormt deze ontmoetingsruimte een aantrekkelijke plek voor inwoners van de torens en buurtbewoners. Er worden veel activiteiten georganiseerd en er is volop mogelijkheid om te eten, samen te zijn en leuke dingen te doen. Ondanks de steun van woningbouwcorporaties, Humanitas en de gemeente is door Corona het budget in 2021 onvoldoende om alle kosten te dragen. Denk daarbij aan gas, licht, schoonmaakmiddelen etc.

 

Helpt u mee?

Om Corona te overbruggen verwachten we in 2021 een tekort van € 10.000. Helpt u met uw bijdrage mee om het BuurTerras open te houden voor de stad?

Met uw bijdrage proberen we zoveel mogelijk vaste kosten te dekken en kunnen we de activiteitenbijdragen betaalbaar houden.

Help mee!

€951 van €10.000 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00

Deel dit op:

Ook interessante projecten van de SWO

Ook interessante projecten van de SWO

Beschermingsmiddelen

€1.250 van €4.000 opgehaald

De meeste activiteiten organiseert de SWO met oudere vrijwilligers. Om hen optimaal te beschermen tijdens de activiteiten hebben we beschermingsmiddelen nodig. Helpt u mee?
gh

Spaar mee!

Digitale middelen

€370 van €7.500 opgehaald

We komen zo min mogelijk thuis bij kwetsbare ouderen. Dit om het risico van besmetting te voorkomen. Om oogcontact te hebben willen we digitale middelen uitlenen. Helpt u mee?
..
..

Spaar mee!

SWO koffiebus

€692 van €7.500 opgehaald

Tijdens de lock down hebben we met de Koffiebus rondgereden door Nissewaard. Ouderen die wel wat contact konden gebruiken konden een koffiebus momentje bestellen. Voor de winter willen we dit doorzetten. Helpt u mee?

Spaar mee!

Belastingvriendelijk doneren

Als u doneert aan een erkend goed doel zoals SWO Spijkenisse dan heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Zie hiervoor de informatie bij de belastingdienst: 

Besluit u tenminste 5 jaar lang ieder jaar een keer een donatie te doen dan is het handig om een periodieke giftovereenkomst te sluiten met de SWO. U heeft dan niet meer te maken met een drempelbedrag en kunt het gehele bedrag aftrekken van uw inkomstenbelasting. Een overeenkomst voor een periodieke gift vindt u hier