Blauwe Zaal

Middelpunt
van activiteit en 
ontspanning
in de Marckenburgh

Lees meer over onze projecten   

Blauwe Zaal

Middelpunt
van activiteit en 
ontspanning
in de Marckenburgh

Help mee om onze Blauwe Zaal corona-proof te maken

Help mee om onze Blauwe Zaal corona-proof te maken

Om veilig activiteiten te organiseren zijn afstand, afzonderlijke looppaden, hygiëne en ventilatie belangrijk. Niet al onze ruimten hebben dat in voldoende mate. De Blauwe Zaal bijvoorbeeld in ons pand aan het Goudenregenplein heeft geen ramen maar, biedt wel mogelijkheden om op afstand activiteiten te organiseren. Met een goed ventilatiesysteem zouden we daar veilig activiteiten kunnen organiseren en niet hoeven uit te wijken naar andere ruimten die ook weer huurkosten met zich meebrengen.

Helpt u mee?

Met uw bijdrage sparen we voor een goed ventilatiesysteem dat de lucht binnen zuivert en mogelijke virusdeeltjes eruit filtert. Als er geld overblijft dan willen we dat besteden aan een nieuwe vloerbedekking in de Blauwe Zaal. Die is na 15 jaar ook wel aan vervanging toe. Helpt u mee?

Help mee!

€2.110 van €2.400 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00

Deel dit op:

Ook interessante projecten van de SWO

Ook interessante projecten van de SWO

Beschermingsmiddelen

€1.250 van €4.000 opgehaald

De meeste activiteiten organiseert de SWO met oudere vrijwilligers. Om hen optimaal te beschermen tijdens de activiteiten hebben we beschermingsmiddelen nodig. Helpt u mee?
gh

Spaar mee!

Help SWO

€340 van €40.000 opgehaald

Corona zet de wereld op zijn kop. Ook die van de SWO. Naast alle extra die we nodig vinden voor ouderen zien we onze eigen mogelijkheden door Corona slinken.
..
gh

Spaar mee!

Vrije dagbesteding

€165 van €2.500 opgehaald

Ouderen zijn meestal aangewezen op locaties die dichtbij zijn als het gaat om ontspanning, ontmoeting en een fijne dagbesteding. Niet in iedere buurt zijn de mogelijkheden goed en veilig voor handen. Helpt u mee?
kk

Spaar mee!

Belastingvriendelijk doneren

Als u doneert aan een erkend goed doel zoals SWO Spijkenisse dan heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Zie hiervoor de informatie bij de belastingdienst: 

Besluit u tenminste 5 jaar lang ieder jaar een keer een donatie te doen dan is het handig om een periodieke giftovereenkomst te sluiten met de SWO. U heeft dan niet meer te maken met een drempelbedrag en kunt het gehele bedrag aftrekken van uw inkomstenbelasting. Een overeenkomst voor een periodieke gift vindt u hier