Laten we ouderen in deze tijd plezier blijven bieden
Help mee!

De projecten waarvoor we sparen

Vrije dagbesteding

€165 van €2.500 opgehaald

Ouderen zijn meestal aangewezen op locaties die dichtbij zijn als het gaat om ontspanning, ontmoeting en een fijne dagbesteding. Niet in iedere buurt zijn de mogelijkheden goed en veilig voor handen. Helpt u mee?
kk

Spaar mee!

SWO koffiekornuit

 

€676 van €7.500 opgehaald


Tijdens de lockdown hebben we met de Koffiebus rondgereden door Nissewaard. Ouderen die wel wat contact konden gebruiken konden een koffiebus momentje bestellen. Voor de winter willen we dit doorzetten. Helpt u mee?

 

Spaar mee!

Hulp aan vrijwilligers (organisaties) in Nissewaard

Hulp aan vrijwilligers (organisaties) in Nissewaard

€175 van €2.500 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00

Veel goed werk in Nissewaard wordt gedaan door vrijwilligers. De SWO faciliteert vrijwilligers met begeleiding, een onkostenvergoeding en opleidingen en helpt organisaties die met vrijwilligers werken met bijvoorbeeld vrijwilligerswerving, begeleiding, opleiding en ondersteuning.

Spaar mee!

Het BuurTerras

 

€951 van €10.000 opgehaald

Door corona kunnen we minder activiteiten in het BuurTerras organiseren. Dit betekent dat we de huur en elektriciteit niet meer kunnen betalen. Voor 2021 komen we op jaarbasis zo’n 10.000 euro tekort.
..

 

Spaar mee!

Help SWO

€340 van €40.000 opgehaald

Corona zet de wereld op zijn kop. Ook die van de SWO. Naast alle extra’s die we nodig vinden voor ouderen zien we onze eigen mogelijkheden door Corona slinken.
gh

Spaar mee!

Onze Vrijwilligers

Unieke bezoeken

Jaar in Nissewaard

Proef de sfeer bij de activiteiten  van de SWO

Geniet mee van onze deelnemers en de gezelligheid. Ook tijdens de lock down
proberen we waar mogelijk activiteiten te organiseren. Daar hebben we uw hulp bij nodig!
Doordat we minder mensen tegelijk kunnen  ontvangen, stijgen de kosten.
U kunt ons helpen de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat ook de oudere met een smalle beurs mee kan blijven doen met een activiteit. Want dat is juist nú heel belangrijk om isolement en eenzaamheid te verminderen. Deel deze site zo veel mogelijk of doneer een klein bedragje. Dank u wel!

Belastingvriendelijk doneren

Als u doneert aan een erkend goed doel zoals SWO Spijkenisse dan heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Zie hiervoor de informatie bij de belastingdienst: 

Besluit u tenminste 5 jaar lang ieder jaar een keer een donatie te doen dan is het handig om een periodieke giftovereenkomst te sluiten met de SWO. U heeft dan niet meer te maken met een drempelbedrag en kunt het gehele bedrag aftrekken van uw inkomstenbelasting. Een overeenkomst voor een periodieke gift vindt u hier