Digitale middelen

Ook voor
ouderen een
steeds belangrijkere vorm
van contact houden

Lees meer over onze projecten   

Digitale middelen

Ook voor
ouderen een
steeds belangrijkere vorm
van contact houden

Help mee om ook ouderen contact te laten houden met digitale middelen

Help mee om ook ouderen contact te laten houden met digitale middelen

Bezoeken aan huis bij ouderen door beroepskrachten en vrijwilligers zijn tot een minimum beperkt. Toch zien we dat voor het doorbreken van het isolement en een goede begeleiding van kwetsbare ouderen het bellen alleen onvoldoende is. Omdat een aantal ouderen niet goed om kan gaan met digitale middelen als een tablet en Zoom willen we bij een aantal van hen een speciale seniorentablet te leen geven.

Tablets

We kunnen deze tablets zo inrichten dat we op afstand contact kunnen leggen en de oudere zelf kan met één druk op de knop ook met ons contact leggen. Door de ouderen tijdens de gesprekken verder te begeleiden hopen we ze ook te kunnen helpen om wat meer thuis te raken in de digitale mogelijkheden.

Helpt u mee?

Van uw bijdrage kopen we speciale ‘Seniorentablets’ die we verstrekken aan iemand die geen andere mogelijkheden heeft om digitaal contact tot stand te brengen. We hopen met uw bijdrage en die van anderen zo’n 20 tablets aan te kunnen schaffen en uit te lenen. Helpt u mee?

 

 

Help mee!

€370 van €7.500 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00

Deel dit op:

Ook interessante projecten van de SWO

Ook interessante projecten van de SWO

SWO koffiebus

€692 van €7.500 opgehaald

Tijdens de lock down hebben we met de Koffiebus rondgereden door Nissewaard. Ouderen die wel wat contact konden gebruiken konden een koffiebus momentje bestellen. Voor de winter willen we dit doorzetten. Helpt u mee?

Spaar mee!

SWO Vervoer

€1.301 van €15.000 opgehaald

Voor ouderen en mantelzorgers is de dagbesteding enorm belangrijk. Het veilig vervoeren van kwetsbare ouderen is door Corona moeilijker en duurder. Help mee ouderen veilig naar de dagbesteding te vervoeren.
gh

Spaar mee!

Beschermingsmiddelen

€1.250 van €4.000 opgehaald

De meeste activiteiten organiseert de SWO met oudere vrijwilligers. Om hen optimaal te beschermen tijdens de activiteiten hebben we beschermingsmiddelen nodig. Helpt u mee?
gh

Spaar mee!

Belastingvriendelijk doneren

Als u doneert aan een erkend goed doel zoals SWO Spijkenisse dan heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Zie hiervoor de informatie bij de belastingdienst: 

Besluit u tenminste 5 jaar lang ieder jaar een keer een donatie te doen dan is het handig om een periodieke giftovereenkomst te sluiten met de SWO. U heeft dan niet meer te maken met een drempelbedrag en kunt het gehele bedrag aftrekken van uw inkomstenbelasting. Een overeenkomst voor een periodieke gift vindt u hier