SWO vervoer

naar de dagbesteding
is belangrijk.
Het geeft ouderen de kans
om één of meerdere dagen
per week actief te zijn

Lees meer over onze projecten   

SWO vervoer

naar de dagbesteding
is belangrijk.
Het geeft ouderen de kans
om twee dagen per week
actief te zijn

Vervoer naar de dagbesteding

Vervoer naar de dagbesteding

Voor veel ouderen en hun mantelzorgers is de dagbesteding enorm belangrijk. Het biedt ze de mogelijkheid om een dag of twee dagen in de week actief te zijn.

Zeker voor die ouderen die niet meer zelf een goede dagbesteding kunnen organiseren. De mensen die thuis voor hen zorgen krijgen met de dagbesteding wat tijd voor henzelf. En dat is vaak hard nodig om de zorg voor een ander vol te kunnen houden.

Vervoer en corona

Door Corona vervoeren we momenteel maar drie of vier ouderen per bus. Daarnaast hebben we veel beschermingsmaterialen aangeschaft om zowel passagiers als vrijwillige chauffeurs zo veilig mogelijk deze noodzakelijke dienst uit te kunnen laten voeren.

Waar gebruiken we uw bijdrage voor?

Om de extra kosten en lagere opbrengsten op te vangen kunnen we naast vrijwilligers ook donaties goed gebruiken. Uw bijdragen wordt gebruikt om:

  • Goede beschermingsmaterialen voor de vrijwillige chauffeurs aan te schaffen.
  • De extra aanpassingen in de bussen te bekostigen.
  • De tarieven voor deelnemers betaalbaar te houden.

Help mee!

€1.301 van €15.000 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00

Deel dit op:

Ook interessante projecten van de SWO

Ook interessante projecten van de SWO

Vrije dagbesteding

€165 van €2.500 opgehaald

Ouderen zijn meestal aangewezen op locaties die dichtbij zijn als het gaat om ontspanning, ontmoeting en een fijne dagbesteding. Niet in iedere buurt zijn de mogelijkheden goed en veilig voor handen. Helpt u mee?
kk

Spaar mee!

Het BuurTerras

€951 van €10.000 opgehaald

Door Corona kunnen we minder activiteiten in het BuurTerras organiseren. Dit betekent dat we de huur en elektriciteit niet meer kunnen betalen. Voor 2021 komen we op jaarbasis zo’n 10.000 euro tekort.
..

Spaar mee!

SWO koffiebus

€692 van €7.500 opgehaald

Tijdens de lock down hebben we met de Koffiebus rondgereden door Nissewaard. Ouderen die wel wat contact konden gebruiken konden een koffiebus momentje bestellen. Voor de winter willen we dit doorzetten. Helpt u mee?

Spaar mee!

Belastingvriendelijk doneren

Als u doneert aan een erkend goed doel zoals SWO Spijkenisse dan heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Zie hiervoor de informatie bij de belastingdienst: 

Besluit u tenminste 5 jaar lang ieder jaar een keer een donatie te doen dan is het handig om een periodieke giftovereenkomst te sluiten met de SWO. U heeft dan niet meer te maken met een drempelbedrag en kunt het gehele bedrag aftrekken van uw inkomstenbelasting. Een overeenkomst voor een periodieke gift vindt u hier