Bescherming

tegen corona
must-have accessoires
voor onze 
kanjers

\

Lees meer over onze projecten   

Bescherming

tegen corona
must-have accessoires
voor onze 
kanjers

\

Help ons mee corona-beschermingsmiddelen aan te schaffen voor vrijwilligers!

Help ons mee corona-beschermingsmiddelen aan te schaffen voor vrijwilligers!

U kent de organisatie SWO misschien wel van de vele vrijwilligers. Zij komen in normale tijden bij de mensen thuis, rijden op de bussen of brengen de maaltijden rond. In deze tijden van Corona gaan niet alle activiteiten door maar een aantal zijn zó belangrijk voor het welzijn van ouderen dat deze wel doorgaan. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijdverstrekking, het vervoer van en naar de dagbesteding ende financiële administratie bij acute situaties.

Veilig

Deze activiteiten willen we dan wel zo veilig mogelijk doen. Onze vrijwilligers zelf behoren meestal ook tot de kwetsbare doelgroep. Vandaar dat we voor iedere vrijwilliger, die op afstand contact heeft met een cliënt, beschermingsmiddelen willen hebben. Eén zo’n middel is een chirurgisch mondkapje dat ook bescherming biedt tegen virusdruppels van buiten.

Helpt u mee?

Uw bijdrage besteden we aan het inkopen van chirurgische mondkapjes, handschoenen, desinfectiemiddelen en gezichtsmaskers. Helpt u mee?

 

 

Help mee!

€1.250 van €4.000 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00

Deel dit op:

Ook interessante projecten van de SWO

Ook interessante projecten van de SWO

Ventilatie blauwe zaal

€2.110 van €2.400 opgehaald

Niet alle activiteitenruimten zijn geschikt om Coronaproof te werken. Hierdoor moeten veel activiteiten uitwijken of stoppen. Een goede ventilatie zou uitkomst bieden. Helpt u mee?
..

Spaar mee!

Vrije dagbesteding

€165 van €2.500 opgehaald

Ouderen zijn meestal aangewezen op locaties die dichtbij zijn als het gaat om ontspanning, ontmoeting en een fijne dagbesteding. Niet in iedere buurt zijn de mogelijkheden goed en veilig voor handen. Helpt u mee?
kk

Spaar mee!

SWO koffiebus

€692 van €7.500 opgehaald

Tijdens de lock down hebben we met de Koffiebus rondgereden door Nissewaard. Ouderen die wel wat contact konden gebruiken konden een koffiebus momentje bestellen. Voor de winter willen we dit doorzetten. Helpt u mee?

Spaar mee!

Belastingvriendelijk doneren

Als u doneert aan een erkend goed doel zoals SWO Spijkenisse dan heeft u onder bepaalde voorwaarden recht op belastingaftrek. Zie hiervoor de informatie bij de belastingdienst: 

Besluit u tenminste 5 jaar lang ieder jaar een keer een donatie te doen dan is het handig om een periodieke giftovereenkomst te sluiten met de SWO. U heeft dan niet meer te maken met een drempelbedrag en kunt het gehele bedrag aftrekken van uw inkomstenbelasting. Een overeenkomst voor een periodieke gift vindt u hier